Peltisepänliike V-S Peltisepät on turkulainen peltitöiden ammattilaisliike. Päätoimialueemme on Tutku ja Turun lähialueet, Meiltä saat kaikki rakennusalan peltityöt luotettavasti ja suomalaisella ammattitaidolla. Kattotöistä erikoisalaamme ovat konesaumatut peltikatot. Kattotöiden lisäksi teemme erilaisia läpivientien pellityksiä sekä asennamme muut alaan kuuluvat tuotteet, kuten ikkunapenkit, sadevesijärjestelmät , kattoturvatuotteet ja kaikki rakennusalan listoitukset. Käymme mielellämme tutustumassa kohteeseen paikan päällä ennen kuin annamme tarjouksen! 

Vankka ammattitaito ja toimitusvarmuus kuuluvat yrityksemme periaatteisiin. Tärkeintä V-S Peltisepille on taata asiakkailleen luotettavaa kotimaista palvelua sekä laadukas huolellinen työn jälki.

Suosimme töissämme aina suomalaista Ruukin kattopeltiä sekä muita Ruukin tuotteita. Kohteemme valmistuvat aina ajallaan, asiakkaan kanssa yhteisesti sovitussa aikataulussa. Päätuotteemme on konesaumattu peltikatto. Konesaumattu peltikatto tarkoittaa kattoa, jossa peltirivit saumataan kaksinkertaisesti kiinni toisiinsa koneellisesti joko sähkö­ tai käsikäyttöisillä saumauskoneilla. Usein puhutaan myös pelkästään konesaumakatosta. Konesaumakaton hyvät puolet: kattopellit on saumattu kiinni toisiinsa tekemättä valmiiseen kattoon ainuttakaan reikää

• todella pitkä käyttöikä

• ehdoton vedenpitävyys

• ainoana peltikattona muovattavissa kuinka monimuotoiselle katolle tahansa

• sopii uudisrakennusten lisäksi erinomaisesti myös vanhoihin perinteikkäisiin rakennuksiin kuten maataloihin, kartanoihin ym. sekä suojelu­ ja museokohteisiin Konesaumakatossa peltiin ei tarvitse läpivientien kohdallakaan tehdä reikiä, joten esim. savupiippujen, viemärituuletusten ja kattoikkunoiden ym. pellitykset ovat varmasti vesitiiviitä.

Teemme myös lumenpudotukset ammattitaidolla.

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä niin sovitaan tapaaminen

Ota yhteyttä